WIJzersterk

De naam WIJzersterk is een samensmelting van meerdere woorden en ieder woord heeft een betekenis op zich. WIJZER staat voor ‘slimmer worden’, maar ook duidt het de WIJZER van de klok aan. Hoe ouder je wordt, hoe WIJZER je wordt.
Wanneer een kind leerbegeleiding krijgt bij WIJzersterk gaan WIJ werken aan een IJZERSTERKE toekomst waarin motivatie, zelfvertrouwen, plezier in leren en een goede basiskennis centraal staan. 


Over mij

Mijn naam is Margriet Keur, getrouwd en mama van 3 kindjes.
Van jongs af aan wist ik al wat ik wilde worden: juf! Daar is nooit van afgeweken en daarom werd de opleiding tot leerkracht basisonderwijs een feit. Door de ontwikkelingen in het onderwijs merkte ik echter dat ik als leerkracht steeds minder tijd overhield voor de individuele leerling; het intensief begeleiden, observeren en momenten van aandacht geven. Dat kan bij Remedial Teaching wel!

Door de opleiding Master Special Educational Needs “Remedial Teaching” ben ik bekwaam in het bieden van zorg aan kinderen met diverse leerproblemen. Ik blijf mij verdiepen in nieuwe kennis en ontwikkelingen om de kwaliteit van het lesgeven te waarborgen.

Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers.


De praktijk

Uw kind kan leerbegeleiding krijgen in de praktijk, welke gevestigd nabij het centrum van Doetinchem. Er is een wachtruimte aanwezig zodat u kunt genieten van een drankje en iets te lezen terwijl uw kind leerbegeleiding krijgt.

De praktijkruimte biedt een fijne, huiselijke sfeer, is voorzien van airconditioning, verstelbare kinderstoelen en -tafels,  en biedt een rustige, geluidsarme werkruimte.